Van Dinther Glas en Montage uit Boekel helpt u graag verder met:

24-uurs glasherstel

Ruitschade? Bel direct met ons noodnummer 06 86 40 63 43 en er komt zo snel mogelijk iemand naar u toe. Indien mogelijk wordt er direct een noodruit geplaatst zodat u weer warm en veilig binnen zit. Uiteraard nemen wij direct de maten van de ruit op om een vervangende ruit te bestellen. Deze wordt zo snel mogelijk door ons geleverd en geplaatst.

Ons werkgebied voor 24 uurs service bestaat uit: Boekel, Venhorst, Erp, Boerdonk, Keldonk, Veghel, Eerde, Zijtaart, Mariaheide, Schijndel, Sint Oedenrode, Boskant, Vorstenbosch, Loosbroek, Nistelrode, Heesch, Heeswijk-Dinther, Vinkel, Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland (Nbr), Reek, Schaijk, Mill, Sint Hubert, Elsendorp, Sint-Anthonis, Ledeacker, Oploo, Stevensbeek, Boxmeer, Sambeek, Gemert, Handel, Bakel, De Mortel, Millheeze, De Rips, Elsendorp, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout, Son en Breugel, Best, Boxtel, Sint-Michielsgestel en omstreken.

Glazen keukenwanden

Een glazen keukenwand, ook wel spatwand of spatscherm genoemd, is niet alleen mooi maar ook hygiënisch. 

Voor plaatsing achter het fornuis is gehard glas een vereiste. Dit glas is bestand tegen een temperatuur van ca. 270 graden.

Neemt u voor meer informatie en advies op maat contact met ons op.

Montage van kozijnen

U ramen en deuren moet natuurlijk goed en degelijk bevestigd worden.
Bovendien is het van belang voor de levensduur van uw glaswerk dat de kozijnen op de juiste manier bevestigd zijn. Daarom kunt u bij Van Dinther Glas en Montage ook terecht voor het monteren van uw kozijnen. Informeer naar de mogelijkheden en aantrekkelijke combinatie tarieven voor het plaatsen van zowel uw alluminium, kunststof en houten kozijnen als het bijbehorende glaswerk.

Al onze kozijnen zijn voorzien van een komo keurmerk en het politiekeurmerk veilig wonen.

Glasprojecten (nieuw / renovatie)

Van Dinther Glas en Montage heeft veel ervaring met grotere en kleinere projecten. Of het nu gaat om een enkel woonhuis, een kantoorgebouw of een complete woonwijk. Bij van Dinther Glas en Montage bent u aan het juiste adres.

Kijk voor meer voorbeelden bij onze projecten. Of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Hardglazen deuren / puien

Hardglazen deuren en wanden creëren een optisch ruimtelijk effect en hebben door de luxe uitstraling een grote decoratieve waarde. De deuren en wanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals blank, gekleurd, gefigureerd, met of zonder zandstraalmotieven etc.

Hardglazen deuren worden toegepast in badkamers, kantoorruimtes of als binnendeur. Van Dinther Glas en Montage levert deze deuren met een keuze van bijpassende scharnieren en deurgrepen uit een uitgebreid assortiment. Ook voor de montage kunt u bij ons terecht.

Hardglazen deuren zijn 100% veilig. In het onwaarschijnlijke geval dat er toch een breuk zou onststaan valt het glas uiteen in kleine, niet-snijdende glaskorrels. Mede hierdoor heeft het gehard glas het predictaat veiligheidsglas, dat voldoet aan NEN 3569.

Afkitten van badkamers, keuken en sanitair

U heeft het vast wel eens op tv gezien. Rob Geus van de smaakpolitie die het heeft over erbarmelijke kitrandjes in de keuken. En hij heeft gelijk. Een goede kitrand in de keuken en badkamer is belangrijk bij het hygiënisch schoonhouden van keuken en badkamer. Het voorkomt dat er vocht en vuiligheid in de naden en kieren gaat zitten. U kunt dit dan ook beter niet zelf proberen bij te werken. Van Dinther Glas en Montage doet het snel, professioneel en goed.

 

 

 

 

 

 

contact
Website build by Jochem Kuijpers Advies en Dienstverlening