glas in stalen kozijnen

Het vervangen van enkelglas door isolatieglas in bestaande stalen ramen was tot nu toe niet altijd gemakkelijk. De beschikbare ruimte in de sponning en de koppeling tussen staal en glas waren hier debet aan. Gelukkig heeft Van Dinther Glas en Montage hiervoor een effectieve oplossing in de vorm van een kunststof kader (CONFORGLACE®).
Dit kader wordt in de fabriek op het isolatieglas aangebracht. Door middel van kliklijsten wordt het reeds omkaderde glas in stalen ramen vastgeklemd zonder boren, schroeven of zagen. [glas in stalen kozijn]  Zo wordt het probleem van smalle en ondiepe sponningen ondervangen, rechtstreeks contact tussen staal en glas wordt vermeden.

Naast dubbel glas zijn ook andere uitvoeringen mogelijk zoals gelaagd of gehard glas, figuurglas of draadglas.
Hoewel primair bedoeld voor stalen sponningen biedt het product ook een goede oplossing voor isolatie achteraf in houten ramen, betonnen ramen etc. Er kunnen zelfs ventilatie-roosters gemonteerd worden op de dubbele beglazing binnen het kader.

Het Conforglace® inbouwelement is van een constant hoge kwaliteit. De controle hierop gebeurt in het laboratorium van de fabriek. Regelmatig onderzoek naar de beste primers, garanderen een goede hechting van de diverse kitsoorten.
Rond het KOMO/KIWA gekeurd dubbel glas worden de kaderprofielen bevestigd met kit, welke de gehele tussenruimte opvult. Siliconenkit vormt aan de buitenzijde de wind- en waterdichte glas/profiel aansluiting.
Van Dinther Glas en Montage kan u op voorhand een duidelijke kosten/baten analyse geven. Bel dus gerust voor meer informatie over dit systeem.
Kijk hier ook even naar een andere mogelijke oplossing: Isolerend enkel glas!


contact
Website build by Jochem Kuijpers Advies en Dienstverlening