Spiegelglas

Verzilverde spiegels zorgen voor een glasheldere, hoge reflectie. De spiegels zijn verkrijgbaar vanaf 2mm dikte.
De meest gebruikte dikte van een spiegel is 4mm en 6mm. Deze zijn ook verkrijgbaar in diverse kleuren zoals o.a. brons en grijs verzilverd.

Spiegels zijn ook te leveren als:

 

VEILIGHEIDS - SPIEGEL enkelzijdig.
Op de achterzijde van de spiegel is een zuurvrije folie aan- gebracht, deze houdt de spiegel bij elkaar bij breuk.

VEILIGHEIDS - SPIEGEL dubbelzijdig

Tweezijdig reflecterende gelaagde spiegel.
Twee spiegels zijn middels een veiligheidsfolie aan elkaar gesmolten. U verkrijgt hierdoor een reflectie aan beide zijden(!) en de spiegel valt bij breuk niet uit elkaar.

ANTIEKE SPIEGEL.
Een spiegel met een klassieke uitstraling. De spiegel heeft een oxiderende behandeling ondergaan. Hierdoor krijgt het spiegelglas een verouderde uitstraling.

LOOD- en KOPER-VRIJE SPIEGEL.
Deze spiegel heeft een lichtreflextie van meer dan 90 procent. Het voordeel van deze spiegel is dat door het ontbreken van lood en koper de spiegel beter bestand is tegen vocht en weersinvloeden. De spiegel is bovendien beter opgewassen tegen bijtende bestanddelen van veel kitsoorten. De spiegel kan hierdoor met meer kitten verlijmd worden. De spiegel is door het ontbreken van lood en koper milieu vriendelijker.


Diverse glasbewerkingen zijn mogelijk!

Denk hierbij aan: Facet slijpen, gaten boren, hoeken uitzagen en andere glasbewerkingen.

Van DInther Glas en Montage plaatst voor u alle soorten spiegels en maakt complete spiegelwanden op een degelijke en verantwoorde wijze.

 

 


contact
Website build by Jochem Kuijpers Advies en Dienstverlening